Kattoremontti

Kerralla valmis kattoremontti, jota ei tarvitse katua!

Kestävän katon alla on turvallista asua. Toteuta kerralla onnistunut kattoremontti, johon voit olla tyytyväinen vuosienkin päästä. Kilpailukykyinen hinta ja laatu ovat tärkeitä valintaperusteita mutta niiden lisäksi tarjoamme kattoremonttiisi paljon muutakin: paikallisuutta, kotimaisuutta sekä aitoa asiakaspalvelua.

Miksi kattoremontti kannattaa tehdä ajoissa?

Ehkäiset vaurioita

Ajoissa tehty kattoremontti säästää isoimmilta harmeilta. Veden valuminen katon läpi sisätiloihin ja rakenteisiin voi lahottaa tukirakenteita ja aiheuttaa vaurioita sisustusmateriaaleihin, jolloin remontin tarve on jo huomattavasti suurempi.

Vältät terveysriskit

Pahin ongelma on kuitenkin homevaurioiden syntyminen, joka on riski talon asukkaiden terveydelle. Vältä kosteus- ja homeongelmien riskit teettämällä kattoremontti ajoissa. Myös huono tuulettuvuus voi kerryttää kosteutta katon alle vahingoittaen pikkuhiljaa talon rakenteita.

Uudistat talosi ilmeen

Huonokuntoisen peltikaton tilalle vaikkapa moderni konesaumakatto? Useat kattoremontin teettäjät haluavat myös uuden katteen ulkonäöllisistä syistä, jolloin myös kiinteistön arvo nousee.

Säästät energiaa ja rahaa

Laadukas kattoremontti tarkoittaa myös säästöjä energiakuluissa.

Avuksi kotitalousvähennys!

Voit vähentää kotiin tai vapaa-ajan asuntoon teettämääsi remonttityötä verotuksessasi. Vuonna 2015 vähennys on 2400 euroa/henkilö. Kahden henkilön taloudessa vähennys voi olla 4.800 euroa.

Käytännön esimerkkejä muutoksista

7 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA KATTOKULMA

1. Paikallinen perheyritys

Suomen taloudellinen tilanne on heikentynyt merkittävästi vuodesta 2008 lähtien. Ostamalla tuotteita paikalliselta yritykseltä tuet samalla myös kotimaisia yrityksiä, jotka ovat Suomen talouden vetureita.

2. Paikalliset asentajat

Merkittävä osa hyvästä palvelusta tulee kommunikoinnin ja ymmärryksen kautta. Kun asentajat ovat paikallisia he ymmärtävät tarpeitasi paremmin ja pystyvät näin myöskin palvelemaan paremmin.

3. Kotimaiset tuotteet

Suomen suuret lämpötilavaihtelut ja lumikuormat antavat kovan vastuksen katolle. Kotimaiset tuotteet ovat testattu Suomen olosuhteissa ja valmistettu kovilla laatustandardeilla, joka takaa varmasti laadukkaat tuotteet.

4. Ei välikäsiä, hyvä hinta-laatusuhde

Usein isommissa yrityksissä tuotetta myy henkilö, jolla ei välttämättä ole merkittävää kokemusta asennustöistä. Tällöin tuote ei aina vastaa asiakkaan tarpeita ja myyntiprovisio huomattava osa kauppasummasta, jolloin hinta laatusuhde kärsii.

5. Pitkät kirjalliset takuut

Jokaisen kaupan yhteydessä annamme takuutodistukset tuotteelle ja asennukselle. Pitkä kirjallinen takuu varmistaa sen että myyjä on sitoutunut palvelemaan laadukkaasti ja tarjoamaan vain markkinoiden parhaita tuotteita.

6. Joustava rahoitus

Myyntirahoituksella voit rahoittaa suuretkin hankinnat heti ja maksaa takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Näin taloutesi pysyy paremmin tasapainossa. Myyntirahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Laskun saatuasi voit aina itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velan tai jotain niiden välillä.

 

7. Asiakas arvostus

Kun yritys toimii vain paikallisella alueella ja palvelee vain rajoitetun määrän asiakkaita vuodessa, on entistä tärkeämpää, että asiakas on tyytyväinen ja ”puskaradio” toimii.